Skurer, renser og sliber

Med den nye Maxi Orbit fra klindex er der tale om en avanceret multifunktionsmaskine, der gør det nemt og hurtigt at arbejde på alle overflader. Den passer til behandlinger som polering, voksning, slibning på marmor, beton, sten, parket, terracotta og stentøj. Maxi Orbit er også ideel til rengøring af sarte overflader som tæpper.

Det nye er, at Klindex har anvendt en teknologi, der normalt kun er i langt dyrere maskiner. F.eks. til afslibning af træ gulve.

Klindex tilbyder omfattende udstyr, så alle opgaver, man kan løse med en skuremaskine kan løses uden at svinge fra side til side og blive træt i ryggen. Maskinen forhindrer også at uøvede mister kontrollen og dermed undgår at forøve skade på inventar. Maxi Orbit har en fremragende stabilitet og manøvredygtighed.

Ved tæpperens masserer Maxi Orbit skånsom den anvendte kemi ned i tæppet og ikke hen over.

Af ekstraudstyr kan nævnes batteridreven pumpe med beholder. Kr. 4.995.- Vandtank kr. 1.100. Udstyr til træslibning, oliering af træ gulve.

Introduktionspris på Maxi Orbit er kr. 10.995.- excl. moms og excl udstyr.

http://www.peter-ludvigsen.dk/