Interclean Amsterdam 2018 – større end nogensinde

Verdens største og mest populære messe for den professionelle rengøringsbranche har igen måttet udvide sit messeshow på grund af en øget efterspørgsel.

Når messen åbner fra den 15.-18. maj er der hele 12 fyldte haller, hvor mere end 800 udstillere fra over 40 lande præsenterer hele spektret i rengørings- og hygiejnebranchen.

Mere end 30.000 indkøbere og beslutningstagere fra 130 lande vil besøge messen. Interclean Amsterdam 2018 tilbyder nemlig en unik chance for at få et samlet overblik på alle verdens nyheder indenfor den professionelle rengørings- og hygiejnebranche. Samtidig med de mange udstillere kører der en masse professionelle seminarer og workshops, så man kan udforske og blive klogere på den nyeste innovation og udvikling i branchen, som vil skabe fremtidens rengøring

Der vil i år være et specielt dedikeret messeområde i hal 8 med fokus på OPL – On Premise Laundry – som er et af de hastigt voksende segmenter i branchen.

Masser af de førende OPL-leverandører præsenterer alle de nyeste, innovative produkter, udstyr og services for besøgende fra både sundhedsvæsen, pleje- og hotelverdenen. Hele hal 8 vil derfor være fyldt med et stort udvalg af vaskemaskiner, tørremaskiner, teknologi og vasketilbehør, der kan gøre hverdagen og vaskeprocesserne meget mere effektive og tilgængelige.


 

Interclean-tema i Rent i Danmark

Branchemagasinet Rent i Danmark sætter spot på Interclean. I næste nummer varmer vi op til messen med masser af foromtaler og nyheder.

Skynd dig at sende dine nyheder til
torben@rentidanmark.dk

Der er deadline på tekst og fotos den 23. marts.

Annoncer kan bestilles frem til 28. marts

NB! Vi lægger også an til stor reportage fra Interclean messen i udgaven, som udkommer i juni.