Vikan med nye farver

Vikan tilføjer nu tre nye farver til sit banebrydende farvekodningssystem til hygiejniske rengøringsrekvisitter.

Med limegrøn, brun og grå i Vikans farvepalet har kunderne nu endnu flere muligheder ved etablering eller udbygning af deres farvekodningssystemer for at overholde GFSI-standarderne for fødevaresikkerhed.

»Vikan opfandt brugen af farvekodning til at adskille rengøringsrekvisitter. Denne brug, som nu er næsten universel, hjælper anlæg med at undgå krydskontaminering og forbedrer hygiejnen under både rengøring og fødevarehåndtering,« siger produktchef Jette Fruergaard.

»Disse nye farver er et lille, men væsentligt fremskridt i vores mission om at hjælpe kunder med at leve op til deres hygiejnemæssige idealer.«

Ud over generelt at give flere muligheder kan den nye limegrønne farve anbefales til anlæg, der bruger allergener og kræver særligt dynamiske adskillelsesfarver. Farverne brun og grå kan bruges i forskellige anvendelser, men er populære valg i korridorer og andre områder, hvor det er mere passende at bruge mere diskrete farver.

www.vikan.com