Miele sparer tid og penge på vaskeprocesser

Miele Professional har udviklet konceptet Miele Track’n’Trace, der giver 100 % dokumentation af vaskeprocessen. Dermed kan man styre, effektivisere og dokumentere hele processen – fra start til slut. Med Miele Track’n’Trace mindskes svind, og det er muligt effektivt at planlægge bemandingen af vaskeriet og meget mere.

Miele Track’n’Trace kan skræddersyes, så det passer efter de behov, der stilles i virksomheden.

100 % dokumentation vaskeprocessen

Hver tekstil får påsat en lille, unik RFID-brik. Der placeres en RFID-antenne på vaskemaskinens låge, og dermed bliver tekstilerne automatisk registeret, når de vaskes. Det betyder, at man får en historik om hvert tekstil, såsom hvor ofte det er vasket og hvornår, temperaturer, holdetider, kemikalier og hvilken medarbejder der har vasket m.v. Denne information giver mulighed for at effektivisere processer og dokumentere arbejdet bedst muligt.

Overholder I alle regler og krav

Miele Track’n’Trace er et værktøj, der hjælper med at dokumentere, om alle rengørings- og desinfektionskrav overholdes. Herudover er det muligt lynhurtigt at finde frem til, hvor et eventuelt bakterieudbrud er startet – det er nemlig muligt at spore, hvor en bestemt moppe har gjort rent!

Kontakt Miele Professional for mere information på tlf. 4327 1510