Til minde om Knud Erik Dan

Til minde om Knud Erik Dan, der sov ind den 23.12.2018.

Knud var stifter og i mange år, den karismatiske direktør for virksomheden Knud. E. Dan A/S. Knud startede virksomheden i en garage i Glostrup i 1960 og blev hurtigt kendt for at udvikle virkeligt effektive rengøringsmidler til butikker og restauranter i hovedstadsområdet. Hans rengøringsmidler blev hurtigt en succes, ikke alene på grund af deres store effektivitet, men også grundet den store viden, der altid fulgte med produkterne.

 

Knud Erik Dan var kendt som en hårdtarbejdende mand, der altid havde tid tilovers til at tale om rensemidler og metoder, samt til at hjælpe med rengøringsmæssige udfordringer i det ganske land. Havde han ikke et produkt i kataloget, der kunne løse problemet, udviklede han et nyt så kunden kunne blive tilfreds og udfordringen løst.

Interessen for rensemidler kom da han som kørselsleder i Dansk Shell fik agentur på et rengøringsmiddel (Teepol). Han startede I 1960 som selvstændig med salg af rense- og rengøringsmidler.

Knud drev virksomheden frem til 31.12.1996, hvorefter den blev overdraget til 3 medarbejdere. Knud fortsatte som rådgiver i virksomheden frem til 50 års jubilæet i 2010, hvorefter han gik på pension.

Efter lang tids sygdom sov Knud ind den 23.12.2018 på plejehjemmet Krogstenshave. Knud efterlader 2 børn, 3 børnebørn og 2 oldebørn. Han blev bisat i stilhed fra Risbjergs Kirkegårdskapel den 5. januar i år.
Æret være hans minde.