Stærk gulvvasker i lækkert design

Fimap Maxima er en særdeles robust gulvvaskemaskine, som er bygget af de bedste materialer og med et lækkert, brugervenligt design. Den raffinerede teknik, kombineret med materialer af høj kvalitet, byder på en pålidelig og rengøring, der reducerer de samlede omkostninger ved at eje og bruge maskinen.
MAXIMA passer til arealer op til 3.200 m2, og er det rigtige valg til rengøring af blandt andet supermarkeder, varehuse, produktionsområder, fitnesscentre, skoler og værksteder.

 


Flere versioner

Maxima gulvvaskemaskinen fås i flere versioner og med forskelligt ekstra udstyr for at lette brugen i dagligdagen: Den er tilgængelig som vaske-, vaske-feje- eller orbital maskine, med 2 forskellige vaskebredder 50 og 60 cm. Og kan leveres i 3 versioner i basis-, Pro- eller Plus-versioner.
Som standard leveres Maxima med 60 liter rentvandstank, 60 liter snavsevandstank, indbygget lader, vedligeholdelsesfri batterier, integreret påfyldningsslange, doseringsbæger, opbevaringsrum i låget samt kraftig robust sugefod.
Vælger du PRO- eller PLUS-versionen får du som standard mulighed for at forprogrammere 3 forskellige rengøringsprogrammer eller rengøringszoner.

Masser af udstyr

Med Maxima kan du opbygge din egen gulvvaskemaskine efter behov og vælge det ekstraudstyr, du har brug for til din rengøringsopgave. Blandt det programmet af ekstra udstyr kan der også vælges:
LED-Lyskit, som gør brugeren mere synlig, når der arbejdes med synlig rengøring. Fast-fill tilvalget letter den daglige påfyldning, og stopper automatisk, når rentvandstanken er fuld.
Spraykit er praktisk til at rengøre snavsevandstanken og rengøre i hjørner og kroge hvor maskinen ikke kan komme ind.
Ekstra støvsugerkit er også en tilgængelig mulighed.

Vil du vide mere om en af markedets bedste gulvvaskemaskiner, kan du ringe til Full Service på tlf. 20 90 85 50.