NMF klar med stærk miljømærkning

Fra januar er 90% af Nordisk Microfibers BASIC-Serie miljømærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX®, som har tilnavnet Tiltro til tekstiler. Miljømærket sikrer test af produkterne for mere end 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® er dokumentation for:
• At alle råvarer og dele i produktet ikke indeholder skadelig kemi
• At produkterne er fri for kemi, som skader miljøet eller mennesker.
Standarden er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark og EU (REACH).

Med den nye miljøcertificering sikres en miljømæssig standard ved indkøb og brug af NMF BASIC-produkter, som dækker bredere end den nuværende EU-lovgivning – til gavn for slutbrugeren.
NMF har valgt at miljømærke BASIC-serien af microfiberprodukter, da de oplever en stigende efterspørgsel på deres miljømærkede varer i deres 3 produktkvalitetsniveauer, som er BASIC, BASIC-PLUS og PRO-serien.
Produkterne bliver leveret med den nye miljømærkning fra januar 2019.
Miljømærket bliver synligt på alle produkterne fra januar – enten på label eller ved direkte print på selve produktet og kasserne produkterne leveres i, så det tydeligt fremgår for vores forbrugere, at produktet er miljømærket.