Fuldautomatiske tank-stationer til vinduespudsere

NOWAS A/S udvider sit koncept af fuldautomatiske tankstationer til at dække en større del af Jylland. Flere adresser vil komme til løbende.

Som vinduespudser er det kritisk at løbe tør for ultra rent vand til facade- og vinduesvask. Døgnet rundt kan der nu tankes ultra rent vand ved én af de opstillede stationer fra NOWAS A/S.

Når en bruger tilmelder sig systemet, købes der en personlig chip med kredit til eksempelvis 1.000 liter ultra rent vand. Herefter kan der tankes fra kontoen liter for liter. Genopfyldning af chip foregår online på www.tankrentvand.dk og kan let håndteres med kreditkortbetaling.

På hjemmesiden har man fuldt overblik over sit forbrug. Her kan man se hvornår der er tanket, hvor meget der er tanket osv. Flådestyring er også muligt med NOWAS A/S optankningssystem. Hvis en virksomhed har flere biler tilknyttet, får hver enkelt bil sin egen chip. Administrator kan nemt overskue forbruget for de enkelte biler, samt genopfylde de individuelle chips alt efter behov.

Optankningssystemet – som har kørt siden 2017 – udvides nu til flere lokationer i landet. I skrivende stund har NOWAS A/S fire veletablerede tankstationer. Flere adresser er på vej i løbet af foråret 2019. Samme chip kan anvendes på alle NOWAS A/S tankstationer.

Som vinduespudser behøver man dermed ikke at investere i kostbare filteranlæg. Et vaskeanlæg til distribution af ultra rent vand samt en chip til NOWAS A/S tankstationer er hvad der behøves for at komme i gang.

www.nowas.dk