Pavac Advance rygstøvsuger bringer festiviteten op

Med en PACVAC SUPERPRO 700 ADVANCE Rygstøvsuger kommer medarbejderne nemt frem, hvor der er forhindringer som trapper og niveauforskelle, men den er også et effektivt redskab ved rengøring i almindelige kontorer, supermarkeder, bilforhandlere, stadioner, biografer, uddannelsesinstitutioner og offentlige bygninger som kontorer, museer og gallerier.

Der er tale om en let udgave på 5,7 kg, lige til at hænge på ryggen, hvor den med sin gode ergonomi sidder godt.

Bedre ergonomi og større effekt

Den mest populære fra PACVACs udvalg af rygstøvsugere, PACVAC ADVANCE, har en perfekt balance af komfort, holdbarhed og effektivitet. Derfor er denne maskine et perfekt valg til kommerciel hverdags rengøring.

PACVAC SUPERPRO 700 ADVANCE forhandles af LOCON, som kan fortælle, at modellen er særligt effektiv. En uafhængig test foretaget af International Sanitary Supply Association (ISSA – ”De officielle ISSA 540 Rengøringstider”) viser, hvor længe det tog de forskellige typer støvsuger at rengøre 1.000 kvadratmeter: Rygstøvsugeren klarede opgaven med et meget højt effektivi

Med en PACVAC SUPERPRO 700 ADVANCE Rygstøvsuger kommer medarbejderne nemt frem, hvor der er forhindringer som trapper og niveauforskelle, men den er også et effektivt redskab ved rengøring i almindelige kontorer, supermarkeder, bilforhandlere, stadioner, biografer, uddannelsesinstitutioner og offentlige bygninger som kontorer, museer og gallerier.

Der er tale om en let udgave på 5,7 kg, lige til at hænge på ryggen, hvor den med sin gode ergonomi sidder godt.

Bedre ergonomi og større effekt

Den mest populære fra PACVACs udvalg af rygstøvsugere, PACVAC ADVANCE, har en perfekt balance af komfort, holdbarhed og effektivitet. Derfor er denne maskine et perfekt valg til kommerciel hverdags rengøring.

PACVAC SUPERPRO 700 ADVANCE forhandles af LOCON, som kan fortælle, at modellen er særligt effektiv. En uafhængig test foretaget af International Sanitary Supply Association (ISSA – ”De officielle ISSA 540 Rengøringstider”) viser, hvor længe det tog de forskellige typer støvsuger at rengøre 1.000 kvadratmeter: Rygstøvsugeren klarede opgaven med et meget højt effektivitetsniveau, hvilket sparer tid og penge.

PACVAC ADVANCE leveres med et klart låg som gør det lettere at se, når det er tid til at tømme posen. Dette sikrer maksimal sugekraft.

Den batteridrevne støvsuger er forsynet med hele fire batterier, to til drift og to i reserve til tidskrævende områder. Drift tid med de 4 medfølgende batterier er 1,5 time.

 

www.locon.dk