Dine beskidte gulve er TomCat´s udfordring

Et unikt koncept ligger til grund for TomCat Edge Stick ISO, som er en oscilerende gulvrengørings- og gulvbehandlingsmaskine. Med det rektangulære design kan man arbejde helt ind i hjørner og op mod vægge.

Den vibrerende effekt i kombination med maskinens vægt, sikrer at selv de mest beskidte gulve nemt kan rengøres. Effekten trænger dybt ind i porerne, også i ujævne gulve, og derfor er Edge Stick meget velegnet til rengøring af fliser og fuger. Et bredt udvalg af pads gør Edge Stick egnet til arbejdet på en lang række overflader, lige fra simpel rengøring, slibning af trægulve, og til genopretning af glans på naturstensgulve. Edge Sticks speciale er den kemisk-fri stripning af vokslag og polish hvorved der opnås en tidsbesparelse på mindst 50%, og risikoen for aggressive kemikalier er udelukket. Dette forhindrer fejlbehandling med skrappe rengøringsmidler.

 

Anvendelsesmuligheder

  • Kemi fri stripping af lag af voks/polymer/PU
  • Rengøring af alle hårde gulve
  • Slibning og polering af naturstens gulve
  • Slibning af trægulve
  • Rengøring af fliser og fuger
  • Tæppe rengøring
  • Gendanner glans på forskellige gulve
  • Hurtig og meget effektiv
  • Linoleum, fliser, pvc, beton, træ og marmor.

www.tomcat.dk