Suveren udvider forretning – starter op i Trekantområdet

Rengøringsvirksomheden har købt Åstedbro Kro i Østjylland. Den tidligere kro i Rask Mølle 20 kilometer vest for Horsens danner ramme for Suverens nye aktiviteter i Trekantområdet.

Peter Nielsen startede rengøringsvirksomheden Suveren 1999. Er i dag direktør for en koncern med 250 ansatte.

Peter Nielsen, som er direktør i Suveren, har længe haft en vision om at gøre sin virksomhed landsdækkende. Nu sker det:

“Suveren har 20 års erfaring med rengøring. Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring i byggebranchen og hotelbranchen. Nu er vi 250 ansatte. Det er på tide, at vi kommer til Jylland,” siger den 42-årige direktør for Suveren, der har hovedsæde i Hvidovre syd for København.

“Suveren kommer til Trekantområdet, der er et af de mest driftige erhvervs­områder i Danmark. Nogle vil måske undre sig over, at vi bruger en tidligere kro som base. Forklaringer, at Åstedbro Kro skaber optimale rammer for vores medarbejdere. Samtidig fastholder vi den høje fleksibilitet, som vores kunder har behov for. Når vi får den succes, vi forventer, kommer vi også til at skabe nye job for medarbejdere, som bor i lokalområdet,” forklarer Peter Nielsen.

Suveren er specialiseret i rengøring indenfor bygge/anlæg og hotelbranchen. Firmaet udfører også erhvervsrengøring af kontorer.
Foto: David S. Permin for Suveren

 

Succesen vil direktøren bygge videre på ved at sætte nye standarder i rengøringsbranchen.

“Vores varemærke er kvalitet. At der er en knivskarp sammenhæng mellem kundens forventning og oplevelse, og arbejdet vi udfører”.

Peter Nielsen forklarer, at rengøringsbranchen er udfordret på kvaliteten, ensartetheden og den nødvendige serviceadfærd.

“I Suveren har vi skabt et akademi, hvor medarbejderne får praktisk og teoretisk undervisning, der tager udgangspunkt i de højeste standarder. Det giver glade medarbejdere og skaber grundlaget for at tiltrække og fastholde de dygtigste folk. Med de dygtigste folk kan vi levere den kvalitet i rengøringen, som kunderne forventer. Og lidt til. Kort sagt genskabe respekten for rengøring som fag”.

Suveren har købt den nedlagte Åstedbro Kro for derfra at drive erhvervsvirksomhed i Trekantområdet
Foto: David S. Permin for Suveren

“Med base i Rask Mølle vil vi skabe en attraktiv arbejdsplads, der er forankret i lokalsamfundet og Trekantområdet. Fundamentet for den drøm er gået i opfyldelse med købet af Åstedbro Kro. Vi er i arbejdstøjet og klar til at sætte nye standarder i rengøringsbranchen,” slutter Peter Nielsen, direktør i Suveren. De eksisterende aktiviteter på området – grillbar og teltplads for kanosejlere på Gudenåen – fortsætter som hidtil.