Tjen flere penge i din rengøringsvirksomhed

 

Der bliver givet vis rift om pladserne blandt medlemmer i Danske Service, når de 3. oktober er inviteret til temadag i Odense med titlen ”Tjen flere penge i din rengøringsvirksomhed”. For hvem er ikke interesseret i det?

Dagen sætter spot på udviklingen i markedet for erhvervsrengøring gennem 2018 og ser på de krav der vil blive stillet i 2019/2020.

Der vil være fokus på optimering med styring og beregning af det nødvendige ressourceforbrug til opgaveløsningen, styring af administrative forhold i dagligdagen, time- og opgaveregistrering, løn mv.

Desuden belyses de øgede krav til uddannelse af medarbejdere og ledere, ligesom der vil være mulighed for at høre om kravene til dokumentation af ressourceforbrug, kvalitet og hygiejneniveau samt markedets forventninger.

Seminaret henvender sig til ejere og driftsledere i alle størrelser af servicevirksomheder, der har behov for vækst og for at forbedre deres indtjening via optimering. Nyetablerede servicevirksomheder kan med fordel også deltage på seminaret og derved komme godt fra start.

Se mere hos Danske Service her