Vaskemaskiner udviklet til rengøringsbranchen

Bæredygtige maskiner til vask af mopper, klude mv., som giver markante besparelser på driftsbudgettet. Hvis du går efter førsteklasses kvalitet, en lang levetid og et hav af unikke features, som sikrer en vaskekvalitet i topklasse, så er Mieles nye Mopstar vaskemaskiner måske noget for dig.

De nye Mopstar vaskemaskiner med en kapacitet på 6 og 8 kg er udviklet efter Mieles ”Immer Besser”-motto. De afløser bestselleren med en kapacitet på 6 kg. Et produkt, som der er installeret adskillige hundrede af på det danske marked. Årsagen til den store popularitet er det faktum, at de robuste professionelle moppe-vaskemaskiner fungerer perfekt med deres høje ydeevne, perfekte processer og fremragende resultater.

De nye vaskemaskiner er specielt udviklet til rengøringsbranchen, og ved brug af programmerne Ready-to-use er mopper og klude klar til brug – direkte fra vaskemaskinen. Det sparer tid og penge! Som den eneste leverandør på det danske marked forvasker Miele mopper og klude. Det gør, at smuds og skidt er skyllet ud, inden selve vaskeprocessen går i gang. Denne proces gør, at tekstilernes vaskekvalitet er i top efter endt vaskeproces.

Miele Professional tilbyder:

• Vaskemaskiner, tørretumblere og tilbehør – systemløsninger med en kapacitet på 6-40 kg.
• Høj kapacitet til mopper, klude og større dørmåtter.
• Maksimal skånsom vask af tekstiler i Miele SoftCare tromle.
• Intuitiv betjening med frit valg af displaysprog.
• Korte programtider, så tekstilerne hurtigt er klar til brug igen.
• Ready-to-use: Vask og efterbehandling af mopper og klude i et og samme programforløb.
• Op til 96 timers forvalgt starttid, så tekstilerne er klar ved start af arbejdstiden.
• Stor afløbsventil til sikring mod tilstopning.
• Flere termiske og kemotermiske desinfektionsprogrammer iht. retningslinjerne i NIR.

Et stort udvalg af tilbehør, fx automatisk dosering af flydende vaskemidler og registrering af driftsdata. Besøg Miele på stand 1322 på DRM.