Tork vil booste HoReCa-virksomheder med ekspertviden

Essity virksomheden Tork lancerer konceptet Ræk ud efter Stjernerne. Initiativet sætter brancheindsigter og ekspertviden i spil for at ruste restauratører til at håndtere daglige udfordringer og styrke hygiejnen.

Ræk ud efter Stjernerne er et koncept, hvor Tork samler viden og gør den tilgængelig for restauratører for at hjælpe dem med at styrke deres forretning. På Ræk ud efter Stjernerne portalen finder restauratører inspiration og casestudier, der kan støtte dem og deres medarbejdere i det daglige arbejde. Tork vil også løbende udgive rapporter til gratis download, som går i dybden med nogle af HoReCa-branchens mest presserende udfordringer.

Hanneke Kuipers, Marketing Director HoReCa, Essity Professional Hygiene udtaler: ”Gennem mere end 50 års arbejde med HoReCa har vi oparbejdet indgående indsigt i branchen. Vi gennemfører løbende markedsundersøgelser og taler dagligt med vores kunder for at sætte os ind i, hvordan de tænker, og hvilke udfordringer, de står over for. Derved har vi opnået en dyb forståelse af HoReCa-branchen og dens forretningsudfordringer. Nu gør vi al vores viden og erfaring tilgængelig for restaurantejere og -ledere, for at hjælpe deres forretning med at vokse.”

Yderligere viden med Ræk ud efter Stjernerne rapporten Tork vil i løbet af året frigive forskellige rapporter, som kan downloades gratis på www.tork.dk/stjernerne. Hver udgivelse vil fokusere på ét specifikt og aktuelt emne, der har stor betydning for HoReCa-branchen.

Den første udgivelse er allerede tilgængelig under titlen “Sådan gør du din restaurant mere bæredygtig”, som er et af tidens største emner i HoReCa-branchen. I henhold til JWT markedsundersøgelser mener 80 % af forbrugerne, at det er vigtigt, at restauranter og barer tænker på bæredygtighed. 

5 tips om, hvordan restauranter kan forbedre bæredygtigheden


1. Skift til bæredygtige alternativer: Skift til emballage og papirprodukter med økomærker og tredjeparts-certificeringer og investér i mere intelligente produkter, der skaber mindre affald.
2. Udfas engangsbrug: Identificér engangsprodukter, der kan udfases og motiver kunderne til at medbringe deres egne beholdere ved at tilbyde dem en rabat.
3. Investér i affaldssortering til genbrug af materialer: Installér affaldssorteringsstationer i køkkenet og på toiletterne for at gøre affaldssortering til genbrug af materialerne let for både medarbejdere og kunder.
4. Oplær dine medarbejdere i bæredygtige vaner: Fortæl medarbejderne, hvor vigtig bæredygtige vaner er og få dem til at føle sig som en del af en positiv ændring.
5. Gør det let at bruge mindre: En-ad-gangen løsninger kan være med til at reducere brugen af papir og servietter blandt både personale og kunder – og samtidig spare penge og redde planeten

Rapporten er sammenfattet med forskellige anbefalinger til, hvordan man kan få en mere bæredygtig restaurant.

Du kan finde rapporten og læse mere om Ræk ud efter Stjernerne på hjemmesiden: www.tork.dk/stjernerne

Ud over Ræk ud efter Stjernerne konceptet lancerer Tork også Tork Clean Care™ for HoReCa-branchen. Målet er at lære forretninger og professionelle, der arbejder i HoReCa-branchen, om vigtigheden af håndhygiejne. Clean Care™ konceptet vil stille forskning, værktøjer og træning samt produkt- og serviceanbefalinger vedrørende køkkenhygiejne til rådighed for forretninger.

Du kan læse mere om Tork Clean Care™ på: https://www.tork.dk/cleancare/