Konkurrenter deler stand på messen

i-mop præsenteres på fælles stand af Toprent og Abena

Kan to konkurrerende virksomheder arbejde sammen og samtidig appellere til kunderne med det samme produkt? Ja, det mener i-team DANMARK, som stiller en fælles messestand til rådighed for to af deres partnere. Toprent og Abena vil således side om side præsentere i-teams innovative produkter, herunder den kendte gulvvasker i-mop på rengøringsmessen i Odense.

»De to virksomheder er i bund og grund konkurrenter, men de er også vores partnere i forhold til salg af i-mop og det øvrige produktsortiment, som i-team DANMARK distribuerer, og vi mener, det er interessant og nyt at bringe vores partnere sammen i et tæt og unikt samarbejde. Som importør af i-mop ser vi det som vores opgave at facilitere messestanden,« fortæller Allan Knudsen, der er business development manager hos i-team DANMARK.

i-team har bygget den danske afdeling op på den måde, at virksomheden ikke selv sælger i-mop-produkterne direkte til rengøringsselskaberne, men derimod foretager salget gennem fem partnere, heriblandt Toprent og Abena, som har takket ja til at være med på den fælles stand i Odense. »Konceptet er, at vores partnere samarbejder om markedsføring og salg, altså opgaver som sælgende virksomherder normalt ikke samarbejder om på den måde,« siger Allan Knudsen.

i-mop i 80 lande

i-mop er i løbet af fem år blevet en kæmpe succes for producenten i-team global, der nu sælger gulvmaskinerne i mere end 80 lande og også i Danmark har førende rengøringsvirksomheder i stor stil taget i-mop til sig. i-mop er en gulvvasker og moppe i samme maskine. På grund af maskinens effektivitet og fleksibilitet, er den lige så nem at håndtere som en gulvmoppe og i-team DANMARK ser det som sin fornemste opgave at erstatte manuel og meget ofte opslidende rengøring med maskinel rengøring, idet i-mop kan anvendes på arealer som ellers hidtil kun har været mulige at rengøre med håndkraft, men også på større gulvarealer giver dens effektivitet store økonomiske fordele.

Globalt ansvar

i-mops succes skyldes 4 grundlæggende parametre, nemlig ergonomi, kvalitet, effektivitet og bæredygtighed. Ud over disse grundlæggende parametre til gavn for brugeren, påtager i-team Global sig også et globalt miljø-ansvar og donerer 1 liter vand for hver liter maskinen sparer i vandforbrug til projekter og områder, hvor rent drikkevand er begrænset eller slet ikke tilgængelig, hvilket i dag svarer til 216.000 l vand om dagen.

http://www.i-mop.dk