Rengøringsmesse sætter fokus på bæredygtighed og kvalitet

For tredje gang slår Danske Rengøringsmesse i november dørene op for to dage med produktnyheder, inspiration og netværksmuligheder. Ligesom sidste messe i 2017 er Odense Congress Center rammen om de op imod 60 udstillere og mange besøgende fra hele rengøringsbranchen.

20.-21. november kl. 9-16 Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

www.renmesse.dk

Det hele foregår i dagene 20. og 21. november, hvor der foruden en række produktnyheder bliver ekstra fokus på temaer som rengøringskvalitet, innovation og naturligvis bæredygtighed. »Vi sætter ekstra fokus på bæredygtighed i år, og vil benytte messen til at skyde et nyt netværk i rengøring og bæredygtighed i gang,« fortæller messearrangører Jørgen Espiritu Kjeldsen, der også driver Hygiejnefokus med vidensdeling og markedsføring af produkter og ydelser omkring hygiejne og rengøringsoptimering. Dermed understreger han, at bæredygtighed også er blevet et aktuelt tema i rengøringsbranchen. Foruden det nye netværk, så vil en stor del af udstillerne have bæredygtighed som et centralt element i de produkter og løsninger, de præsenterer.

Det gode netværk

Rengøringsmessen er en god mulighed for at stifte bekendtskab med, hvad der rører sig i branchen, idet både grossister, leverandører og brancheorganisationer vil være til stede. I modsætning til tidligere er der ingen konference under messen. Og det er et bevidst valg. »Det er vores klare fornemmelse fra tidligere, at deltagerne gerne vil bruge tiden på at kigge på udstillingerne for at se, hvad er er af nye produkter og løsninger. Samtidig fungerer messen som netværk, hvor deltagerne kan skabe kontakt med både nuværende og måske kommende samarbejdspartnere,« siger Jørgen Espiritu Kjeldsen. Der vil være en event-scene, hvor der bliver foretaget forskellige præsentationer og det bliver også her, der afvikles DM i vinduespolering og hvor årets rengøringspris uddeles.

Speakers corner

Som noget nyt bliver der også et speakers corner, hvor interesserede kan fortælle, hvad de har på hjerte i forhold til rengøringsbranchen. Speakers corner er forbeholdt oplæg af almen interesse for branchen, mens de kommercielle budskaber og produktlanceringer overlades til udstillerne.