Alt under kontrol med Wetco skum

WETCO skum er en smart og fremtidsorienteret serie af rengøringsmidler, der er tilstrækkelige til at gennemføre en effektiv og optimal daglig rengøring og med et minimum af produkter.

WETCO er beregnet til professionelt brug, men kræver ikke stor introduktion forud for anvendelsen. Afmåling af WETCO sker fra en 1 liter flaske koncentrat til en doseringsflaske, hvor der er påfyldt 400 ml. vand, hvorefter man tilsætter 50 ml. WETCO.

Ved et let fingertryk på doseringsflasken fremkommer der en let skum, som kan afsættes på en klud, hvorefter det er simpelt at fordele skummet på en given overflade.

Indholdet kan nu blive til 150 tryk/doseringer, mere økonomisk og effektivt kan det næppe blive at anvende WETCO, sikkerhed er en nøgle egenskab, produkterne i fortynding kræver ingen ekstreme faremærkninger.

WETCO serien opfylder kravene til nordisk miljømærkning. WETCO seriens produkter er nemme at transportere og opbevare. Doseringen af indholdet sker direkte fra doseringsflasker, og ved endt arbejdsdag vil der ikke være rester i spande og lignende, der skal bortskaffes.

 

WETCO SURF er et universelt rengøringsmiddel til alle overflader, der tåler vand.

 

 

 

WETCO SAN NEUTRAL er til daglig anvendelse på sanitære installationer, mens WETCO SAN benyttes til at opløse kalkbelægninger fra alle syreresistente overflader i sanitetsområder.

 

 

 

 

WETCO SAN NEUTRAL og WETCO SAN kan benyttes som et effektivt toiletrensemiddel.

 

 

 

 

Wetco forhandles af Locon. www.locon.dk