Fresh Clean Innovation til Washroom

SC Johnson Professional har netop lanceret et sortiment af nye skumsæber under det veletablerede Deb Skin Care brand. Det nye sortiment bygger på ren og frisk innovation. Med direkte input fra virksomhedsejere, rengøringspersonale, dufteksperter og daglige brugere nytænker SC Johnson Professional ”den gode håndvaske-oplevelse”.

Det nye sortiment indeholder mange valgmuligheder – eksklusive nye signaturdufte, en klassisk skumsæbe og en farve- og parfumefri ’PURE’ skumsæbe. Alle skumsæber er EU Ecolabel certificeret, og med bare én dosering fjerner du 99% af snavs og bakterier ved korrekt brug.

De biologisk nedbrydelige produkter er formuleret med et af de mildeste konserveringsmidler og tilsat fugtighedsgivende ingredienser, hvilket gør dem behagelige på hænderne og egnede til alle aldre.
Azure FOAM har en frisk og ren duft af ’Crisp Fruit’. Rose FOAMs signaturduft kaldet ’Enchanted Rose’ har en luksuriøs duft af blomster. Begge sæber har en behagelig frisk duft, er biologisk nedbrydelige og dermatologisk testet for at bekræfte, at de er milde og tolereres godt af mennesker med følsom og sensitiv hud.

Sammen med den nye Quick-View™ Dispenser kan du optimere endnu mere. Dispenseren har gennemsigtige sider, og det gør det muligt for rengøringspersonalet at tjekke beholdningen i patronen fra alle sider uden at skulle åbne dispenseren – det sparer tid og optimerer deres arbejde.