VVS-grossister lancerer ny rengøringsopfindelse til installatører og byggemarkeder

To af landets største VVS-grossister lancerer nu et nyt våben i kampen mod kalk- og okkerramte toiletter. Den specialudviklede toiletballon sikrer rene kummer uden knofedt.

En håndpumpe, en slange og en kraftig gummiballon. Det kan umiddelbart lyde som rekvisitter til en af Egon Olsens mange planer, men faktisk danner de tre elementer grundstenene i en ny dansk rengøringsopfindelse. Opfindelsen er en specialudviklet toiletballon, som gør det enkelt at blive fri for kalkplamager og okkerrander i toilettet.

To af landets største VVS-grossister, Ahlsell og VVS Trading, har netop lanceret Toiee Toilet Plug som nyt våben mod kalkplamager og okkerrander i toilettet. Bag opfindelsen står 66-årige Trygve Thykjær, der fik ideen efter en vedvarende irritation over ikke at kunne slippe af med kalkplamager i en aldrende toiletkumme.

Bag opfindelsen står den nu 67-årige Trygve Tykjær

“Ligegyldigt hvor mange rengøringsprodukter og gamle husråd jeg brugte, var der intet, der virkede. Pludseligt fik jeg ideen om at lægge hele toilettet i blød. Hvis man har en gryde, der er brændt på, stiller de fleste den jo også i blød med opvaskemiddel i. Det samme måtte kunne gøres med toilettet”, fortæller Trygve Thykjær og fortsætter:
“Jeg forsøgte uden held at stoppe afløbet med en klud i en pose. Og så kom tanken om balloner, og det lykkes mig efter mange forsøg at puste en ballon op helt nede i vandlåsen. Det holdt fuldstændig tæt, og efter blot en time i blød var toilettet igen lige så rent, som da jeg købte det”.

Tiden klarer arbejdet

Toiee Toilet Plug fungerer ved, at man nedsænker den specialudviklede ballon i vandlåsen, hvorefter denne pumpes op, så den lukker vandlåsen til. Herefter fyldes toiletkummen med vand, og man tilsætter det specialudviklede toiletrensemiddel. Toilettet står på den måde i blød, og her lader man det passe sig selv i et par timer, eventuelt natten over. Efterfølgende fjernes toiletballonen, og resultatet er en ren kumme fri for kalkrester og rødbrune render. Se en videovejledning til brug her.

“Løsningen her er ligeså enkel, som den er genial. Derfor er vi stolte af at have den i sortimentet hos os”, siger Søren Berggren, produkt- og udviklingschef i VVS Trading.

Toiee Toilet Plug og Toiee Special WC Rens kan bestilles hos VVS Trading og Ahlsell.

www.toiee.dk