Interclean udskydes til efteråret

Den store rengøringsmesse Interclean i Amsterdam flyttes til et nyt tidspunkt. Messen skulle være afholdt i dagene 12. maj til 15. maj.  Det forventes at ny dato meldes ud 20. marts.

Beslutningen kommer i lyset af, at hele Europa nu er stærkt påvirket af COVID-19. Virusset har sat stærke restriktioner på bevægeligheden mellem de europæiske lande og derfor aflyses messen, som ville have samlet mere end 30.000 deltagere fra hele verden.

Arrangørerne melder ud, at de er stærkt engageret i at spille sin rolle som et mødested for hygiejne- og rengøringsfagfolk og i at bygge broer for et vellykket samarbejde og ekspertise i hele branchen. Dette er endnu vigtigere, da organisationer over hele verden søger at skabe enighed om, hvordan man kan tackle udbrud som Corona-virussen. Derfor ventes det også at messen afholdes på et tidspunkt i løbet af efteråret 2020.