Seminar delte viden om digitale muligheder

CleanManager har for første gang afholdt Rent Digitalt

Rent Digitalt er et event som giver deltagerne mulighed for at se de digitale muligheder der er i rengøringsbranchen. På dagen var der både messestande og oplæg, så deltagerne kunne komme godt omkring og blive klogere på digitalisering.

Dagen på Scandic Odense gik over alle forventninger med glade deltagere og samarbejdspartnere, der også bidrog med spændende ny viden, oplyser CleanManager i en pressemeddelelse. Firmaet er overbeviste om at deltagerne gik hjem med mere viden, som kan styrke og optimere deres rengøringsorganisationer.
For at vise hvor godt dagen gik, er der blevet produceret en lille stemningsfilm:


Rent Digitalt blev udsolgt allerede en måned efter tilmelding var åben, så det tør siges, at der var stor interesse for et event som dette i rengøringsbranchen.
CleanManager vil gerne give den bedste service og levere top kvalitet hele vejen igennem. At afholde events flere gange om året gør at der skabes større og værdifulde relationer mellem kunderne, hvilket CleanManager vægter højt!


Læs mere om Rent Digitalt her.