Tork giver sundhedspersonale tryghed mod covid-19

Tork lancerer værktøjskassen “Tryghed på jobbet” for at hjælpe bl.a. sundhedspersonalet i kampen mod COVID-19

Essity-brandet Tork har lanceret Tryghed på jobbet: COVID-19 Healthcare Værktøjskassen. Dette gør de for at vise, at de værdsætter og støtter sundhedspersonale, der kæmper mod coronavirus. Værktøjskassen kan downloades, og indeholder hjælpemidler til en bedre håndhygiejne, overfladehygiejne og hjælp til placering af dispensere. Med værktøjskassen håber Tork at sikre støtte til dem, der arbejder i frontlinjen mod corona, med information om hvordan man minimerer smitten og maksimerer korrekt hygiejnepraksis.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har udpeget 2020 til at være ”sygeplejerske og jordmødrenes år”. Dette år markerer også 200-årsdagen for en af grundlæggerne af den moderne sygepleje, Florence Nightingale, der ved at indføre håndvask som praksis på det krigshospital, hun arbejdede på, reducerede infektioner.

I de år, der er gået, har håndhygiejne fortsat haft en afgørende virkning mod spredning af vira. Korrekte håndhygiejne-teknikker kan fjerne vira fra hænder og betragtes derfor som en af de vigtigste metoder til at forhindre flere mennesker i at blive syge.

Værktøjskassen Tryghed på jobbet: COVID-19 Healthcare fra Tork støtter dem, der kæmper mod COVID-19, såsom sundhedspersonale, rengøringspersonale samt personale inden for miljø-, hotel- og ejendomsservice ved at stille midler til rådighed, der hjælper med at øge den generelle hygiejne. Den nye værktøjskasse er gratis og er tilgængelig for alle på:

tork.dk/tryghedpaajobbet.

Helena Taghizadeh, der er Regional marketingchef for Healthcare hos Tork siger:

Ifølge WHO er rene hænder nøglen for sundhedspersonale til at stoppe spredningen af sygdomme og infektioner, hvilket betyder, at rene hænder virkelig gør hele forskellen. Som et tegn på vores værdsættelse af det store arbejde der bliver udøvet, har vi lanceret Tryghed på jobbet: COVID-19 Healthcare Værktøjskassen. Vi ønsker at støtte sundhedspersonale i disse ekstremt udfordrende tider”.

Hjælp til korrekt håndhygiejne

Værktøjskassen kan hjælpe sundhedsfagfolk, rengøringsassistenter og servicepersonale med træning i procedurerne om korrekt håndhygiejne. Den indeholder ligeledes instruktionsplakater, der kan downloades. Ifølge en global undersøgelse blandt sundhedspersonale er en af de mest almindelige klager fra sundhedspersonale vedrørende deres håndhygiejneuddannelse, at det er for teoretisk (21%). For en mere praktisk tilgang kan Tork VR Clean Hands træningsappen hjælpe med at opdatere alle på den nødvendige håndhygiejne. Instruktion til, hvordan man bruger den gratis app, findes i værktøjskassen.