Ingen problemer med støvet…

HAKO har udviklet DUST STOP, som er et elastisk betræk, af LINATEX (naturgummi i meget høj kvalitet), til brug på alle HAKO maskiner med sidekost. Dette gælder både fejemaskiner og gulvvaskemaskiner med sidekost.
HAKO DUST STOP ligger direkte oven på sidebørsten. Det stopper den luftgenererende virkning af en roterende børste og skubber fint støv til siden i stedet for at hvirvle det op.
Sammenlignet med traditionelle sidebørster afgiver sidebørster udstyret med Hako DUST STOP op til 90% mindre støv under tørfejning.
HAKO DUST STOP kræver ingen særlig håndtering, den ligger bare oven på sidekoster og sikrer en næsten støvfri fejning. Med HAKO DUST STOP reduceres væsentligt det støv som ellers ville lande på lager-hylderne = ingen ekstra arbejdsgange = god økonomi.
HAKO DUST STOP har vundet PURUS innovation prisen på CMS messen i Berlin.