V. Brøndum A/S klar med ny støvsuger på Interclean

Ny RONDA® Mini Vac H-klasse støvsuger præsenteres på messen Interclean i Amsterdam

På årets Interclean messe i Amsterdam viser V. Brøndum A/S for første gang den helt nye RONDA Mini Vac; en lille bærbar, 230V H-klasse støvsuger til de små opgaver. Maskinen er f.eks. velgnet til rengøring efter mindre installationsopgaver, uanset om det er i stueetagen eller på 5. sal.


Derudover præsenteres en række RONDA støvsugere, som er kommet til siden sidste Interclean messe for 4 år siden, herunder RONDA 1800H Power og RONDA 2600H.
Rengøring i højderne har altid været en besværlig og tidskrævende opgave. RONDA programmet tilbyder de optimale støvsugere, som i kombination med letvægts kulfiberrør reducerer behovet for lifte eller stilladser og samtidig muliggør hurtig og effektiv rengøring af alt fra ventilationsrør til tagrender.
RONDA programmet er også blevet udvidet med en serie af luftrensere, alle med H-klasse filtre og designet til anvendelse enten som undertryksenhed i forbindelse med saneringsopgaver eller som luftrenser i støvbelastede områder.
Udover overstående, præsenteres resten af RONDA programmet af heavy-duty støvsugere til fint og sundhedsfarligt støv, samt programmet af våd/tør sugere, selvfølgelig også på standen.

Se mere på www.broendum.com, eller besøg stand 03.100 på messen i Amsterdam.