Vileda gentænker moppen

Introducerer ultra rent med UltraFlex

Vileda Professional udvider sortimentet af dobbeltsidet mopper med det splinternye UltraFlex moppesystem.

Mopper kan ikke siges at være nogen ny opfindelse til rengøring. Men de klassiske moppesystemer udvikles fortsat for at forbedre rengøringskvalitet, hygiejne, ergonomi og effektiviteten. Det er det nye UltraFlex system et godt eksempel på. UltraFlex er den perfekte middelvej mellem Vileda Professionals populære velcro mopper og deres effektive Swep Duo mopper. Du får nemlig enkeltheden fra en velcro moppe og dobbelteffekten fra Duo mopper, i en simpel og mere prisvenlig udgave.
»Rent prismæssigt ligger den nye dobbeltsidet UltraFlex moppe tæt på velcro moppen, men den er billigere end de gængse dobbeltsidet mopper. Vi har udviklet et system til fagfolk, der kan se fordelene i et alternativt til velcro mopperne,« forklarer Jonas Petersen fra Vileda Professional.
Han pointerer, at det nye UltraFlex system er meget intuitivt at bruge for rengøringsmedarbejderne:
»Vi har gentænkt moppen og det ser man blandt andet i den store brugervenlighed. Moppen er nem at skifte og efter brug trækkes i en udløser så moppen falder ned i rengøringssækken. Det er et genialt system, som vi får megen positiv feedback på,« siger Jonas Petersen.

Mere hygiejnisk og ergonomisk


UltraFlex systemet er også den perfekte overgang, hvis rengøringsvirksomheden er ved at vokse fra det gamle ”spand og presse” system, og er klar til at gå over til forfugtede mopper. Ved at forfugte mopperne opnår man en langt mere hygiejnisk og ergonomisk rengøring, da mopperne ikke bliver dyppet i beskidt vand, og rengøringspersonalet behøver ikke at slæbe på tunge spande med vand.

UltraFlex mopper og fremføre

UltraFlex Fremføre:
Den nye UltraFlex fremføre er af en innovativt design, som sikrer en hygiejnisk rengøring. Med håndfri påsætning og aftagning af mopper, slipper rengøringsmedarbejderen for at røre ved beskidte mopper. Den rene moppe lægges blot på gulvet, og fremføreren kan derefter nemt sættes på. Når moppen skal skiftes, er det blot at trække i håndtaget på fremføreren, som så slipper moppen nemt ned i vaskeposen.

UltraFlex MicroMax:
UltraFlex MicroMax moppen giver dig den velkendte Vileda mikrofiberrengøring, og det løse garn sikrer den mest effektive opsamling af snavs. MicroMax er ideel til at fjerne snavs og urenheder på glatte og behandlede gulve, og så er den testet til at fjerne 99,99% af coronavirus fra overflader. UltraFlex MicroMax er svanemærket.

UltraFlex MicroLite:
Ultraflex MicroLite moppen er en effektiv all-purpose moppe, som er perfekt til glatte og behandlede overflader. Moppen er af mikrofiber, og har indbyggede striber på midten som effektivt fjerner genstridigt smuds og snavs på gulvet. MicroLite moppen fjerner op til 99,99% af bakterier på overflader og kan holde op til 250 vaske.

Interesseret i at høre mere?
Vileda Professional står selvfølgelig til rådighed med flere oplysninger. Du kan altid kontakte en af konsulenterne for at få en snak om hvilke produkter, der ville passe til de aktuelle rengøringsbehov. Konsulenterne er både klar ved telefonen og kører rundt i hele Danmark.

Kontakt konsulenterne: 
Distrikschef Vest - Jylland: 
Laurits Skjødt Vinkle, tlf. 40 86 50 86
Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: 
Kennet Askov Jeppesen, tlf. 20 46 82 43

Find forhandler:
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler. 
For henvisning til den nærmeste forhandler, kan du ringe på tlf. 70 21 00 52.

SENESTE NYHEDER: