Velkommen til Rengøringsmessen Rent i Danmark!

Skal du med på Danmarks nye professionelle messe for rengøringsbranchen. Tilmeldingen er åben – og der er gratis adgang.

MESSEN FOREGÅR 2.-3. OKTOBER 2024 I ODENSE CONGRESS CENTER

TILMELDING HER

For alle, der arbejder professionelt med rengøring, er der gode nyheder. Den helt nye branchemesse, Rengøringsmessen Rent i Danmark, slår snart dørene op og lover en frisk og professionel messeoplevelse.

Messen er designet til at være et samlet mødested for alt, hvad rengøringsbranchen har brug for. Deltagere kan forvente en række spændende udstillere, inspirerende oplæg, præsentationer af fremtidens produkter og de nyeste trends inden for rengøring. Der vil også være rig mulighed for videns- og idéudveksling samt omfattende netværksmuligheder.

Et frisk pust til rengøringsbranchen

Arrangørerne har virkelig gjort en indsats for at støvsuge branchen for top-relevante udstillere, der kan præsentere innovative produkter og teknologier. Disse tiltag er alle rettet mod at gøre arbejdsdagen nemmere og mere effektiv for rengøringsprofessionelle. Der er nu tilmeldt mere end 71 udstillere.

Et Stærkt Samarbejde

Rengøringsmessen Rent i Danmark er resultatet af et samarbejde mellem eventspecialisten Odense Congress Center og fageksperten Dansk Rengøringsteknisk Forening. Derudover deltager fagbladet Rent i Danmark som messens mediepartner. Denne kombination af ekspertise og specialiseret viden sikrer, at messen sætter både kvalitet og faglighed i højsædet.

Bliv Inspireret og forbundet

Messen vil byde på en række aktiviteter og præsentationer, der er designet til at inspirere og informere. Uanset om man er interesseret i de nyeste teknologiske fremskridt inden for rengøring eller søger efter nye netværksmuligheder, vil Rengøringsmessen Rent i Danmark have noget for enhver smag.

Ses vi på messen?

Så hvis du arbejder i rengøringsbranchen, er dette en begivenhed, du ikke må gå glip af. Forbered dig på at blive inspireret, udveksle idéer og bygge værdifulde forbindelser, som kan hjælpe dig med at forbedre din arbejdsdag.

TILMELD DIG GRATIS HER

SENESTE NYHEDER