Nowas udvider i Esbjerg

Nowas nye afdeling i Esbjerg

NOWAS A/S udvider deres afdeling i Esbjerg med flytningen til større lokaler på Stenhuggervej 23, hvor blandt andre BI-RO A/S og senest Toprent A/S har haft til huse. Med flytningen kommer grossistvirksomheden til at stå stærkere til at efterkomme den store efterspørgsel i området for rengøringsartikler.
Der er allerede et stort udvalg af varer på hylderne i den 1.200 m² store bygning, som både medarbejdere og kunder har taget i brug.
I forbindelse med flytningen er medarbejderstaben også udvidet, således at kunderne vil møde velkendte medarbejdere, der har stor faglig viden inden for rengøring og vinduespolering. Og som også har tid og interesse til en uforpligtende snak om rengøringsartikler. Fra Esbjerg afdelingen kan der naturligvis også afhentes varer – også dem der er bestilt til afhentning fra hjemmesiden www.nowas.dk

Ultra rent vand 24/7
Desuden kan der med lethed tankes ultra rent vand til vinduespudsning fra en døgnåben tankstation. Brugerne får udleveret en nøglebrik til systemet, og kan herefter tanke vand både i og uden for butikkens åbningstid. Forbruget kan følges online.