På vej ud af døren

Teamet bag udgivelsen af fagbladet Rent i Danmark slipper nu tøjlerne. Fra venstre ses Ole S. Andersen, Henning Graah, Peter Graah og Adam Pade.

Efter 14 år som udgiver af Rent i Danmark har trioen bag magasinet, Ole S. Andersen samt brødrene Henning og Peter Graah besluttet at overdrage stafetten med udgivelsen af Danmarks eneste fagblad til rengørings- og servicebranchen, Rent i Danmark, til et nyt team. Beslutningen herom har ikke været nem og uden vemod – men dog med stor fortrøstning for bladets fremtid.

I alle årene har Ole S. Andersen været ankermand på holdet.

“Ole – eller som vi kalder ham på redaktionen: ”Mr. Rent i Danmark” – har et fantastisk netværk til hele rengøringsbranchen og et smittende humør og en ægte interesse for branchen og dens udøvere, som er kommet til udtryk i mange interessante historier i bladet,” fastslår Peter Graah.

I forbindelse med opstarten i 2004, og de følgende par år, var Adam Pade med i teamet på Rent i Danmark, som bladets redaktør og grafisk tilrettelægger.

”På vej ud døren vil jeg godt takke branchens udførende virksomheder, fagets leverandører og alle brancheorganisationer for deres store opbakning og interesse for at medvirke i bladets spalter,” siger Peter Graah.

 

Ny udgiver af Rent i Danmark