Vejsalt på gulvet – hvad gør man så

Vinteren er lige om hjørnet og dermed også tiden, for glatførebekæmpelse i form af masser af vejsalt udendørs på gader og veje. Men vejsalt har det med at blive slæbt indendørs og dermed være en udfordring for vores gulve. Saltet angriber nemlig gulvbelægningerne og resulterer i matte og slidte gulve.

Envirostar Green All Purpose Neutralizer fra Pioneer Eclipse er udviklet til at neutralisere og fjerne saltslør på gulvoverfladerne, så de fremstår blanke og rene. Produktet kan anvendes på alle vaskbare overflader såsom vinyl, linoleumsgulve, med eller uden polish, alle typer sten- og betongulve – marmor/split og granitgulve.

RVUnique forhandler hele Pioneer Eclipse programmet af højkvalitets polish- og gulvbehandlingsprodukter samt tilhørende maskiner – tillige med sikker og udførlig vejledning i korrekt brug af rette gulvbehandlingsprogram.

Yderligere oplysning hos RVUnique.