Fremtidens mobile rengøring

Med Makitas 2 x 18V støvsugere tilføjes en ny serie til virksomhedens omfattende sortiment af borehamre, rundsave, kædesave, buskryddere, hækkeklippere, plæneklippere samt løvblæsere.
De fleste af maskinerne kan købes både med og uden batterier og lader. Så har du i forvejen min. 2 stk. 18V Makita Lithium-Ion batterier, kan maskinerne anskaffes uden batterier.
I det daglige arbejde er det en stor fordel at slippe for ledninger. Ved at kombinere 2 stærke Li-Ion batterier på 18V sikres motorkraft med masser af overskud og kræfter.
Samtidig er støvsugerne med 2 x 18V batterier et miljøvenligt og mindre støjende valg, når man arbejder med rengøring. Det bliver ikke nemmere, det er bare ”Plug & Go”!

Lynopladning

Samtidig er Lithium-Ion batterierne små kraftværker med en kapacitet fra 1,5 til 6 Amperetimer. Makitas lynlader lader de respektive batterier op på 15 min. (1,5 Ah), 22 min. (3,0 Ah), 36 min. (4,0 Ah), 45 min. (5,0 Ah) og 56 min. (6,0 Ah). Så med 2 batterier i både maskine og lynlader kan der arbejdes konstant uden afbrydelser.

Læs mere på www.makita.dk