Nyt team bag Rent i Danmark

Magasinhusets indehaver Torben Elsig-Pedersen ser frem til at fortsætte bladets gode linje og skabe fornyelse af både magasin og web.

Fra årsskiftet slipper Peter Graah Bladforlag tøjlerne på magasinet Rent i Danmark efter at have stået for udgivelsen i 14 år.

Fremover er udgivelsen lagt i hænderne på Magasinhuset med hovedkontor i Vejle. Forlaget har mange års erfaring i magasinudgivelse for interesseorganisationer og brancheforeninger inden for både erhverv og uddannelsessektor. Desuden står magasinhuset bag ungdomsmedierne TJECK Magazine og TJECK Teens.

»Vi glæder os meget til at arbejde med rengørings- og servicebranchen og vil bestræbe os på at fortsætte bladets gode linje, men også at skubbe til en fornyelse af både magasin og web, så branchen er klædt godt på med nyheder, teknisk information og debatskabende stof,« siger Magasinhusets indehaver Torben Elsig-Pedersen.

 

Det nye hold

Der er sat et godt hold til at servicere branchen. Torben Elsig-Pedersen er ansvarlig redaktør for udgivelsen og vil involvere sig i både salg og redaktionelt indhold. Ole Johansen bliver daglig redaktør på Rent i Danmark. Han har stor erfaring med udgivelse af magasiner og med større interesseorganisationer, og er desuden involveret i en række af Magasinhusets øvrige redaktionelle produktioner. Marie Enevoldsen bliver fast tilknyttet journalist på magasinet. På salgsdelen er Allan Christensen og Brian Markwall tilknyttet. Foruden hovedkontoret i Vejle råder Magasinhuset over et salgskontor i Kastrup.

 

Læs også På vej ud af døren