Velbesøgt messe og åbent hus hos Toprent

Omkring 600 gæster besøgte Toprent, der i november havde inviteret til leverandørmesse og åbent hus i det nye 11.000 m2 store Skanderborg domicil (2.000 m2 adm og 9.000 m2 lager)

 

 

Det blev en festlig dag, hvor gæsterne kunne møde et væld af leverandører fra Essity, Metsä-Tissue, Kimberly-Clark, Tana, Diversey, Ecolab, Kiehl, Duni, GOJO, V. Brøndum, Vikan, Vileda, Vermop, Nordisk Microfiber og mange flere. De mange udstillere præsenterede produktnyheder og highlights fra deres nyeste produkter indenfor rengøringsmidler maskiner, rekvisitter, engangsartikler, papir, håndhygiejne og meget andet.

Mange havde fokus på de bæredygtige løsninger. Tana fortalte blandt andet om, hvorledes deres Green Care rengøringsmidler gør en bæredygtig forskel modsat konventionelle rengøringsmidler. Og Essity havde valgt at tage deres helt nye naturservietter i ren genbrugsmateriale med på messen.

Der var masser af gode messetilbud rundt omkring ved standene og alle besøgende kunne deltage i konkurrencer med flotte præmier lige fra Verner Panton lamper, SMUKfest billetter og til et årsforbrug af toiletpapir …

 

i-team fra Holland stillede op med deres 40 fods store i-range road truck, der er indrettet som et mobilt showroom, som præsenterer ikke blot den populære gulvvasker i-Mop, men også det øvrige i-range sortiment, som består af andre innovative rengøringsmaskiner, såsom unikke støvsugere, ergonomiske skrubbere, effektive tyggegummifjernere og et helt nyt koncept indenfor vinduesvask i højderne.

 

Dagen igennem kunne gæsterne gå på opdagelse i hele det store Toprent hus, der er opført med stor respekt for medarbejdernes trivsel – både på lageret og kontoret.

 

Udover masser af fagsnak med de mange leverandører og kollegaer i branchen bød dagen på fornemme trakteringer serveret af Kokkeforening Danmarks ungdomsafdeling.

 

”Det var en virkelig god dag og vi fik rigtig megen inspiration med som vi kan bruge – det var absolut tiden værd at køre fra Sjælland til jeres messe”, siger Annie Oddershede(tv.) fra ISS