Danske virksomheder har store forventninger til 2018

Det nye år bringer stigende omsætning og flere nye kolleger. Sådan lyder det far næsten 600 danske virksomheder i en stor rundspørge fra Dansk Industri.

Da Jørgen Wilk (tv)( i 1993 startede sit rengøringsfirma, var det af nød. Han var blevet fyret fra et job som indkøber og stod nu uden fast indkomst, ligesom 3000.000 andre danskere gjorde det år. Jørgen Wilk solgte derfor sin ratepension og brugte udbyttet som startkapital i sin nye enmandsvirksomhed. I dag er firmaet registreret som aktieselskab med godt 130 ansatte, og Wilk-familien forventer stor fremgang i 2018.
Denne artikel er tilgængelig i sin fulde længde i magasinet RENT I DANMARK.
Hvis du ønsker magasinet tilsendt så klik venligst her og tegn et abonnement.

TEGN ABONNEMENT OG LÆS MERE