Jonex flytter fra København til Vendsyssel

Per Skovbo sammen med datteren Annika Skovbo, der netop har overtaget sin fars direktørpost ved årskiftet. Nu er aktiviteterne hos Skovbo Ren samlet i Hjørring.

Efter omkring 58 år med salg af vinduespudserudstyr på hjørnet af Haderslevgade og Ullerupgade midt i København, er Jonex nu flyttet til Skovbo-Ren’s lokaler i Hjørring.

Jonex blev grundlagt i 1958, og har siden været specialister inden for salg af vinduespudserudstyr. Da firmaet i 2001 blev en del af Skovbo-Ren, blev sortimentet også udvidet til salg af rengøringsprodukter og -artikler, aftørringspapir, gulvvaskere samt støvsugere. Driften af Jonex har sidenhen været administreret af det familieejede Skovbo-Ren, som blev stiftet af Per Skovbo for snart 40 år siden.

I dag er Jonex blevet en del af Skovbo-Ren’s store lokaler og varesortiment, som fremadrettet vil sikre både private og erhvervskunder i hele landet en bedre rådgivning og levering. Den personlige service, som har dannet grundlaget for Jonex, er stadig i højsædet, og alle kan få vejledning om valg og brug af rengøringsprodukter og -maskiner på Skovbo-Rens hjemmeside eller ved personlig betjening telefonisk.

“Adresseskiftet vil ikke medbringe de store forandringer i virksomheden, udover at Jonex ikke længere er at finde i det københavnske bybillede. Det er stadig den samme gode service, vi yder, og vi sælger de samme produkter af høj kvalitet, som kunderne er vant til,” fortæller Per Skovbo til Rent i Danmark.

Se mere på skovbo-ren.dk