Maxima gulvvasker reducerer omkostninger

Maxima fra Fimap er en robust gulvvasker og tørrer, bygget af kraftige materialer og de bedste komponenter. Maskinens tekniske dele er beskyttet af et særdeles solidt hus. Hos Fimap er filosofien, at topkvalitet, robusthed, pålidelighed og bedste teknologi reducere rengøringsomkostningerne. Og at et godt, intuitivt design gør maskinen let at betjene og vedligeholde, så man udnytter tiden optimalt.

Nem betjening

På touchdisplayet styres alt via ID – Intelligent Drive, hvor operatøren kan indstille tilpassede rengøringsprogrammer, reducere brugen af ressourcer og se vejledningsvideoer. Zoneprogrammer gør det også muligt at gemme indstillinger for de forskellige rengøringsområder.

Kraftigt udstyr

Power Mode funktionen er ideel til at fjerne genstridigt snavs. En speciel anordning holder konstant børstestykket mod gulvet, også på ujævne overflader og på alle former for gulvbelægning. Den kraftige 3-fasede vakuummotor sikrer et øjeblikkeligt tørt og sikkert gulv, så glide- og faldulykker undgås.

Høj driftstid

Driftstiden er rigtig god med op til 4 timers non-stop drift. Samtidig har maskinen en stor tankkapacitet. Vandrensnings system FLR – Fimap Long Range (som kan bestilles) filtrerer og renser vandet, så det kan genanvendes. Dette øger produktiviteten med 70 %.

Forhandler:

Full service ApS

www.full-service.dk