Forstærkning til SPT

SPT – brancheforeningen for sæbe, parfume og teknisk/kemiske artikler – har ansat to nye medarbejdere fra 1. februar 2018. De skal begge vejlede og hjælpe SPT’s medlemmer med at forstå og fortolke regler, love og krav, varetage branchens interesser overfor myndigheder og interessenter og ikke mindst udvikle og drive nye initiativer, der kan styrke branchen som helhed.

 

Lise Skjødt Sørensen, uddannet cand. scient. i Gastronomi og Sundhed fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som konsulent i DI Fødevarer, hvor hun bl.a. rådgiver medlemmer om fødevarelovgivning og mærkning. Lise har også erfaring fra Varefakta, centraladministrationen og som stagiaire på Danmarks Faste EU-repræsentation i Bruxelles.

 

 

Anna Sass Andersen er kandidat i miljørisiko fra Roskilde Universitet med speciale i kemikalier og EU-lovgivning. Hun kommer fra en stilling som miljøkonsulent i Region Sjælland, hvor hun har været i tæt kontakt med erhvervslivet om konkret miljølovgivning. Hun har tidligere arbejdet med kemi- og miljølovgivning i Miljøstyrelsen.