Ergonomisk og effektiv gulvmoppe

Rengøringspersonale udsætter dagligt deres krop for et stort fysisk pres – specielt når gulvet skal rengøres. Samtidigt skal der gøres rent effektivt og hurtigt. For at lette presset og arbejdet for rengøringspersonalet har UNGER nu udviklet den nye, innovative erGO! gulv rengøringssystem.

Du kan få UNGER erGO clean floor cleaning system med et ergonomisk, telescopisk håndtag eller et helt lige håndtag. Som bruger skal du næsten ikke bruge nogen kræfter på at føre moppen henover gulvet i S-form. Det reducerer presset på skuldre, arme og håndled. Samtidig kan håndtaget tilpasses, så den passer perfekt i højden og på den måde begrænse presset på ryggen.

UNGER erGO clean floor cleaning system er altid klar til brug takket være den let aftagelige beholder, der gør at man ikke behøver have en spand med rundt. Det sparer tid i de daglige rengøringsopgaver. Bheolderen er let at tage af og sætte på igen. Den transperante beholder har en tydelig skala, så man let kan se den rette dosering. Og takket være den præcise doseringsmekanisme, som let håndteres øverst på håndtaget, placeres den rette mængde rengøringsmiddel til den område, der rengøres.

Moppen er i øvrigt med den nyeste microfiber teknologi, der gør at den holder en stor mængde vand og at den har fremragende glideegenskaber på gulvet.

Som et perfekt supplement kan man let kombinere med erGO! wax System for floor coating. Normalt kræver en recoat af gulvet to arbejdsgange, men med voks-systemet kan det let gøres af fen og samme person.

Du kan læse mere på http://www.ungerglobal.com/