Syv vigtige sekunder

Når du skal skabe gode relationer er det meget vigtigt, du er bevidst om både andres og dit eget kropsprog. Jesper Bergstrøm er ekspert i kropsprog, og han giver her gode råd til, hvordan du kan blive bedre til at skabe gode relationer – og dermed få succes med dit salg eller dit budskab

Syv sekunder. Syv meget vigtige sekunder. Det er nemlig alt, hvad vi bruger af tid på at danne os et førstehåndsindtryk af hinanden. Og i løbet af de første tre minutter har vi så godt som truffet den endelige beslutning i forhold til, om vi vil købe ideen, produktet eller samarbejdet. Og det er faktisk udelukkende baseret på vores kropssprog, fortæller Jesper Bergstrøm …

Hele forudsætningen for at være god til det, man laver – uanset om det er salg, ledelse eller blot almindelige menneskelige relationer – ligger i at være i godt humør, mener Jesper Bergstrøm og fortæller, hvordan man kan komme i mål med det.

Denne artikel er tilgængelig i sin fulde længde i magasinet Rent I Danmark.
Hvis du ønsker magasinet tilsendt så klik venligst her og tegn et abonnement.

TEGN ABONNEMENT OG LÆS MERE