Bæredygtig og intuitiv ny Nilfisk SC401 gulvvasker

Nilfisk lancerer ny, brugervenlig gulvvasker SC401, der er en walk-behind gulvvasker udstyret med den patenterede Nilfisk SilentTech™ der leverer et meget lavt lydniveau på kun 60dB. Ideel til rengøring i dagtimerne og i støjfølsomme miljøer.

»Vi vil give operatøren de bedst mulige betingelser for udførelse af lydsvag rengøring, uden at gå på kompromis med ensartede og effektive resultater«, forklarer Søren Boy Holst, nordisk produktchef.

Maskinen kan udstyres med et doseringssystem til opblanding af rengøringsmiddel, der sikrer, at man undgår overdosering, hvilket giver en mere bæredygtig og miljøvenlig rengøring.

Nilfisk SC401 har et kompakt 4-hjulsdesign med gode manøvreegenskaber. Der er op til 100 minutters rengøringstid, før rentvandstanken skal genopfyldes, og op til 4 timers kontinuerlig rengøring på et fuldt opladet batteri. Læs mere på www.nilfisk.dk