Genbrugsservice for papirhåndklæder

I øjeblikket kører Tork PaperCircle forsøgsordninger med stor succes i Tyskland og Holland.

Tork PaperCircle hjælper virksomheder med at omorganisere deres affaldshåndtering og accelerere deres bæredygtighedsindsats. I hele verden er virksomheder i gang med at overgå til en cirkulær økonomi på alle områder af deres drift. Tork PaperCircle hjælper dem med at gøre det i forhold til deres brugte papirhåndklæder. Fordi Tork hygiejnevaremærket er så stort og globalt udbredt, er det muligt at indsamle og genanvende brugte papirhåndklæder lokalt til nye papirprodukter. Denne operation reducerer CO2 fodaftrykket med 40% sammenlignet med eksisterende affaldshåndteringsalternativer.

 

Intercleans prestigefyldte ”Visitor’s Choice Award” samt Innovationsprisen i kategorien Management, training solutions and related products gik til Tork PaperCircle