MicronQuick Træningsklud

2, 4 eller 8 rene sider. Systematisk. Ekspert i rene overflader.

Vileda Professional præsenterer MicronQuick Træningsklud. En mikrofiber-klud med markedets tyndeste fibre og med foldeinstruktion.

Hvilken side er ren? Hvor mange gange har kluden været foldet? MicronQuick Træningsklud er i grunden en MicronQuick-klud med et tryk der understøtter brugerens proces i at arbejde systematisk. Trykket findes i to forskellige varianter – blå med en enkel foldeinstruktion og rød som hjælper til at uddanne eksperter på toilet og baderumsrengøring. Begynd på side 1 og afslut på side 8!

MicronQuick kan enten anvendes forpræpareret direkte fra vaskemaskine eller præpareres på stedet og anvendes tør, fugtig eller våd. Den egner sig til alle overflader og områder – fra hospitaler, ældrepleje og børneinstitutioner til køkkener og kontorer.

  • Markedets tyndeste mikrofiber: 50% tyndere fibre giver endnu bedre bakterieoptagelse i kluden. Fjerner 99,99 % bakterier fra en glat overflade (test fra BMA uafhængigt institut). 200% bedre smudsoptagelse.
  • Skinnende resultat: Tynde fibre sammen med den patenterede teknologi med endløse mikrofibertråde efterlade kun meget små vanddråber på aftørrede overflader. Dråberne fordamper hurtigt og efterlader et skinnende, stribefrit og fnugfrit resultat.

100 % mikrofiberrengøring med markedet tyndeste mikrofibre

Læs mere om MicronQuick Træningsklud her