Effektiv og handy støvsuger fra Kärcher

Per Henriksen, der er salgschef hos Kärcher, Danmark, fortæller her om tørstøvsuger, Kärcher HV1-1, som han præsenterede på verdens største rengøringsmesse Interclean i Amsterdam, Holland.

»En af vores nye hittere er den lille handy tørstøvsuger; Kärcher HV1-1. Den udkommer i tre versioner: En til rengøringsbranchen, med et lang skafte samt et gulvmundstykke og et børstemundstykke. Derudover kommer der en til byggebranchen, som har en fleksslange med og et lille fugemundstykke. Og endelig til autobranchen med et møbelmundstykke og et lille børstemundstykke. Støvsugeren er baseret på et 18 volts, genopladeligt batteri, der giver en sugetid på 20 minutter, og på eco-mode er det 35 minutters effektiv sugetid« fortæller Per Henriksen.

Kärcher nye, handy professionelle tørstøvsuger kommer på markedet til september med en forventet pris på 200 euro, hvilket er omkring 1.500 kr.

»Den er perfekt til spotcleaning derude, og er nem at tage med på rengøringsvognen og fremfor alt, så har den et rigtigt godt sug.« slutter Per Henriksen. Han understreger, at alle Kärcher’s maskiner er bæredygtige med en recycling-procent på hele 92.