Vermop med ny og endnu bedre Equipe rengøringsvogn

Dorte Gunvad, der er area key account manager for Vermop Scandinavia, fortæller her om System One, som hun præsenterede på verdens største rengøringsmesse Interclean i Amsterdam, Holland.

»Vi har relanceret vores succesfulde Equipe til en helt ny rengøringsvogn, hvor vi har lavet den med en ny, let aluminiumsramme, der er kemiskab, rengøringsvenlige hjul, der ikke samler skidt og hår op. Bedre og stærkere gummigreb til skafter. En sektion til rene og en til beskidte, brugte klude. Der er et smart og meget let system til at afkoble og tilkoble vognen. Pedaltryk til låg, så man ikke skal løfte låget med hænderne, og så er den sektionsopbygget, så vognen let kan gøres mindre, hvis der er pladsmangel. Kort sagt en mere lækker og strømlinet vogn, hvor vi har sat fokus på ergonomi, funktionalitet og design. Den er fleksibel og passer rigtigt godt til danske sygehuse, kommuner, skoler eller hoteller, der har brug for små, mellem eller store vogne.«