Diversey’s nye Moon Beam ind på det danske marked

Steffan Hansen, der er marketingsmanager hos Diversey, fortæller her om Moon Beam, som han præsenterer på verdens største rengøringsmesse Interclean i Amsterdam, Holland.

»Vi har inviteret 40 af vores danske kunder, og så har vi også rigtigt mange danske forhandlere og slutkunder, der kommer og besøger os her på messen. Her kan vi virkelig vise vores produkter og hvad vi kan; alle vores robotter, maskiner og alle vores nye rengøringsteknologier, som blandt andet Moon Beam. Det er vores helt store innovation i år. Den kan lave UV-desinfektion af tablets og smartphones, der bruges i hospitalsverdenen.

Det er en smart, prisbillig desinfektion, der også kan bruges til hospitalsrum og andre steder, hvor man skal slå bakteriekolonier ned. Der kører lige nu test på Rigshospitalet og Statens Seruminstitut i Danmark. Vi har meget store forventninger til den nye Moon Beam, der kan leveres i Danmark fra medio juni.«