Pancomp klar til Internet of Clean

Pekka Päkkilä, direktør hos finske Pancomp, fortæller her om deres software og andre nyheder de præsenterede på verdens største rengøringsmesse Interclean i Amsterdam, Holland.

 »Vi har flere nyheder med her på messen. Vi har netop integreret et kortsystem, så hvis der kommer en rengøringsforespørgsel, så kan du se på kortet, hvor du har dit nærmeste rengøringspersonale. Og du kan så vælge den person til opgaven, der er nærmest. Og i nær fremtid vil vores system kunne levere endnu flere data relevante rengøringsdata. Dertil vil vi gøre det muligt at systemet kan forbinde dig med dine slutbrugere, direkte,« siger Pekka Päkkilä. Han fortæller, at Pancomp er helt klar til at integrere forbindelse med de IoT-sensorer, der må komme fra de forskellige producenter i fremtiden
I øvrigt hedder det ikke Internet of Things på Interclean, det hedder Internet of Clean.