Tork EasyCube sparer 20% i rengøringstimer

Charlotte Høholt, der er key account manager hos Essity i Danmark og Norge, fortæller her om Tork EasyCube, som hun præsenterede på verdens største rengøringsmesse Interclean i Amsterdam, Holland.

»Tork EasyCube er vores hitprodukt indenfor facility management. Det leverer en supergod løsning med intelligente dispensere og besøgstællere. Det har været på markedet nogle år, har bevist sit værd og nu kan det dokumenteres, at det sparer vores kunder for godt 20% i rengøringstimer. Vi udvikler hele tiden vores Tork EasyCube. Det nye er i øvrigt, at man selv kan gå ind på vores hjemmeside og lave en kalkulation på, hvad der kan betale sig. Det kræver en vis størrelse for at kunne bruge produktet, så det er beregnet til store firmaer med eget facility management,« siger Charlotte Høholt