Tina Trolleys vinder terræn på nye markeder

Søren L. Wedel, indehaver af Tina Trolleys, fortæller her om deres vogne, som han præsenterede på verdens største rengøringsmesse Interclean i Amsterdam, Holland.

»Tina Exclusive vognene er vores nyeste hit. Vi er jo danske og vældig inspirerede af LEGO. Derfor er vores vogne bygget af moduler, som et legoprodukt. Systemet med at det kan sættes sammen på alle mulige måder, det er vores primære formål. Vi leverer høj kvalitet og det er ligesom at gå ud og købe en mercedes. Tina Exclusive er bygget op omkring aluminiumsrammer, der er kraftigere og mere holdbare end, hvad man ellers ser på rengøringsvogne. Vi går ikke på kompromis, overhovedet. Vi øgede vores omsætning med 32% sidste år, så det tager vi som et tegn på, vi har den rigtige indstilling,« siger Søren L. Wedel.