Ny mand i spidsen for Forenede Hotelservice

Det er en erfaren herre udi hotel- og restaurationsbranchen, der som administrerende direktør er blevet valgt til at stå i spidsen for det nystiftede datterselskab i Forenede koncernen.

49-årige Allan Nielsen kommer senest fra en stilling som hoteldirektør for det 4-stjernede full-service hotel i Esbjerg kaldet ”Hotel Britannia”, hvor han fungerede siden midten af 2014. Tidligere har han blandt andet bestredet stillinger som HR-direktør i en årrække for hotelkæden Hilton & Scandic, HR-vicedirektør i dagligvarekoncernen Dagrofa og som hoteldirektør for flere forskellige hoteller i Scandic-hotelkæden.

49-årige Allan Nielsen står i spidsen for den nye ambitiøse virksomhed “Forenede Hotelservice”

På uddannelsessiden har Allan Nielsen blandt andet en HA fra Syddansk Universitet og en cand. merc fra Aarhus Business School. Ligesom han gennem årene har gennemført talrige efteruddannelseskurser i blandt andet salg og marketing, kommunikation, rekruttering, virksomhedsjura, projektledelse og coaching.

Allan Nielsen er bosiddende i Hjerting ved Esbjerg, far til to store børn og en ivrig sportsudøver i sin fritid. Således har han blandt andet gennemført hele 24 maratons og to ironmanløb gennem de sidste 14 år.