Tork vinder hele to priser for bæredygtige løsninger

Essity vandt hele to prestigefyldte priser på årets European Cleaning Awards 2018: ‘Best Practice-Sustainability’ og ‘Technological Innovation of the Year’ for Tork´s bæredygtige løsninger og EasyCube

»De to priser viser, hvordan vores bæredygtige arbejde med Tork varemærket gør det muligt for kunderne at nå deres mål for cirkulær økonomi, minimering af spild og trivsel for både deres personale og deres kunder. Vores ambition om at være førende med IoT redskaber inden for professionel hygiejne er kun noget værd, hvis vi kan blive ved med at demonstrere kundeværdi, kundesucces og fortsat forbedre vores løsninger,” siger Don Lewis, President for Professional Hygiene i Essity.

Essitys engagement og aktiviteter for at fremme den cirkulære økonomi blev fremhævet, og Tork EasyCube blev valgt som vinder, fordi denne nye IoT platform, med sin kundeindsigt og dokumenterede værdi for kunderne, gør EasyCube til ’en innovation, der bare bliver ved med at innovere’.

LÆS OGSÅ: “Høj trafik på toiletterne”

Via aggregerede data og læring fra kunderne kan Essity påvise besparelser på op til 24% færre rengøringsrunder og 20% mindre tidsforbrug samtidig med, at rengøringskvaliteten og medarbejdertilfredsheden er gået op.

Tork PaperCircle, som er tilgængelig i en række af de europæiske lande, gør det muligt for kunderne at mindske deres miljøpåvirkning og levere en cirkulær økonomi med lokal indsamling og genanvendelse af de brugte papirhåndklæder. Dermed kan man nedbringe CO2 aftryk med hele 40%. Se mere på www.tork.dk