Månedens maskine: Discomatic Bolero

I en foranderlig verden er der brug for fleksibilitet. Netop derfor har Wetrok udviklet den unikke, nye Discomatic Bolero, der med enten 10 eller 20 liter tank er en ekstremt kompakt kombinationsmaskine.

De tider, hvor man enten måtte vælge imellem en gulvvaskemaskine til mellemstore områder eller en kompakt model med lav underhøjde, er forbi.

Det er let og hurtigt at skifte ​​mellem de to tankstørrelser. Det foregår helt uden brug af værktøj, og du er hurtigt klar til nye opgaver, i nye omgivelser og på nye områder.

Moderne skurebørster i stedet for børstevalse. De to skurebørster giver et højt børstetryk og sørger for fremdrift af maskinen.

Innovativ ny og bæredygtig teknologi

Sugefoden sidder på et smart patenteret, magnetisk ophæng, og kan let afmonteres blot med et enkelt greb. Med et enkelt klik løsner du sugegummiet, og det genaktiveres hurtigt, blot ved hjælp af en enkelt klik. Det letter vedligeholdelsen og sparer tid og besvær.

Discomatic Bolero er naturligvis også udstyret med den patenterede Power-Whirl-teknologi, der sikrer en optimal sugeevne. Dertil kommer den sikre Eco-tilstand, der er med til at levere en mere støjsvag drift samt et reduceret energiforbrug. Lithium batteriet kører 1,5 time på én opladning.

Dansende let og ergonomisk

Den nye Discomatic Bolero er designet, så man nærmest kan danse den rundt på arealet. Derudover gør de store baghjul maskinen egnet til trin og trapper. Tanken kan hurtigt frigives, og den skiftes let og uden brug af værktøj eller slanger.

Samtidigt er Discomatic Bolero forsynet med et genialt LED-Lyssystem, der oplyser skidtet under borde, bænke, stole og i dårligt oplyste områder.

Fra A til B uden Anstrengelser. Et fuldautomatisk næsehjul sørger for, at børsterne løftes af gulvet, når maskinen ikke er i drift.

Leveres med:

  • Batteri: LiFePO4 25,6V, 12Ah eller 20Ah. Kører 1,5 time på én opladning.
  • Intern oplader
  • Skurebørster i supernylon
  • Komplet sugedysesystem og NR Sugelæber
  • Eventuelt med automatisk støttehjul
  • 10-LITER-TANK: For effektiv rengøring af mindre områder. Takket være den lave højde, kan maskinen komme til under bænke, borde og stole m.v. Bolero har også monteret sug foran børsterne og efterlader gulvet tørt – også når du bakker.
  • 20-LITER-TANK: For effektiv rengøring af mellemstore områder. Med et snuptag kan du omdanne maskinen fra 10 liter til 20 liter kapacitet og fortsætte rengøringen på de mellemstore områder.

Wetrok Discomatic Bolero er forberedt på ”Wetrok Connect”, og passer til Wetroks ’Fleet Management System’

Læs og se mere om Wetrok på www.locon.dk

Send dine produktnyheder til redaktion@rentidanmark.dk